Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SGB’den Emniyet Müdürü Kaya’ya ziyaret

Sakarya Gazeteciler Birliği Yönetimi, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’yı ziyaret ederek görevinde başarı dileğinde bulundu.Marmara Gazeteciler Federasyonu (MGF) Başkanı Müjdat Çetin, Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Zeki...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SGB’den Emniyet Müdürü Kaya’ya ziyaret

Sakarya Gazeteciler Birliği Yönetimi, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’yı ziyaret ederek görevinde başarı dileğinde bulundu.

Marmara Gazeteciler Federasyonu (MGF) Başkanı Müjdat Çetin, Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Zeki Aydıntepe ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’yı makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileğinde bulundular, hem de Emniyetin çalışmaları hakkında bilgi edindiler. Ziyarette Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkanı Müjdat Çetin, birliğin kuruluş süreci ve yerel basının durumu hakkında bilgi verirken, Birlik Başkanı Zeki Aydıntepe’de yönetim kurulunun faaliyetlerini anlattı. Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu söyleyen İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, “Sakarya beklediğimin çok üzerinde güzellikleri bol, potansiyeli çok olan bir şehir. Hem insanı, hem şehir çok candan, çok sıcak. Burada görev yapmak beni çok mutlu edecek. Sakarya basınının çok renkliliği şehrin ileriye dönük hedeflerine yol gösterici olması çok önemli. Şehrimizde huzurun tesisi adına basınımıza önemli görevler düşüyor. Sakarya basını da bu görev bilinciyle hareket ediyor. Basınımız ile birlikte şehrimiz, milletimiz ve ülkemiz için daha kuvvetli diyaloglarla çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Uyuşturucu hassasiyeti”

Şehirde özellikle terör, uyuşturucu, trafik ve güvenlik konularını öncelik olarak gördüklerini söyleyen Kaya, “Sakarya’da kaçakçılık, terör, uyuşturucu, güvenlik ve trafik konusunu çok önemsiyoruz. Bu kapsamda uyguladıklarımız var, projelerimiz var. Uyuşturucu konusunda daha hassasız ve Hendek gibi bazı ilçelerde özel bürolar açıyoruz. Terör ile uyuşturucu bağlantısına darbe vurmak için polisimiz çok çalışıyor. Çalışmaya da devam edecek. Bu şehrin güzellikleriyle gündeme gelmesi için özel çabamız var. Sakarya basınını bu konuda yanımızda görmek bizi çok mutlu ediyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.