Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selimliler yürüyüş yoluna kavuştu

Selim Belediye Başkanlığı’nca yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan yürüyüş yolu tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.Selim Belediyesi’nce vatandaşlara yürüyüş ve spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla ilçede yaptırılan...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Selimliler yürüyüş yoluna kavuştu

Selim Belediye Başkanlığı’nca yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan yürüyüş yolu tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Selim Belediyesi’nce vatandaşlara yürüyüş ve spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla ilçede yaptırılan ‘yürüyüş ve bisiklet’ yolu tamamlandı. Vatandaşların oturacağı kamelyalarında kurulmasıyla birlikte Selimliler, yürüyebilecekleri, spor yapabilecekleri bir alana sahip oldu.

‘Daha yaşanabilir bir Selim için çalışıyoruz’ sloganı ile yola çıkan Belediye Başkanı Coşkun Altun, geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan yürüyüş ve bisiklet yolu bitirmenin haklı sevincini yaşadıklarını belirtti.

Başkan Coşkun Altun, “Göreve geldiği ilk günden itibaren Selim’e yakışır projelere imza atmaya özen gösterdik. Halkın kullanımı için yürüyüş ve bisiklet yolu yapımına başladık ve bitirdik, Amacımız sosyal alanda da Selim’e bir şeyler kazandırmak. Yürüyüş yolunda özellikle sabah ve akşam saatlerinde vatandaşlarımız spor yapıyor. Kamelyalarda oturarak dinleniyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.