Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PTT, Erzincan da 177’nci yaşını kutluyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT), 177. kuruluş yıldönümü münasebetiyle PTT Başmüdürü Metin Ağdaş ve beraberindeki PTT çalışanları Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ı ziyaret etti.Gerçekleştirilen ziyarette PTT Başmüdürü Metin...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT, Erzincan da 177’nci yaşını kutluyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT), 177. kuruluş yıldönümü münasebetiyle PTT Başmüdürü Metin Ağdaş ve beraberindeki PTT çalışanları Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette PTT Başmüdürü Metin Ağdaş, 177 yıllık bir maziye sahip olan Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip edip, bu gelişmeleri hizmetlerine uygulayarak, üstün hizmet kalitesi ile müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılama noktasında gayretle çalıştıklarını belirterek, kendilerini kabul eden Vali Arslantaş’a teşekkürlerini ilettiler.

Vali Ali Arslantaş ise mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini üstün gayret ve azimle yerine getiren, fedakârca çalışmalarını sürdüren ve bu hizmet yolculuğunda 177 yılı geride bırakan Posta ve Telgraf Teşkilatı’nı (PTT) tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

PTT Başmüdürü Metin Ağdaş, Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın kuruluşundan bugüne kadar posta taşıdığı noktaların arşivlendiği PTT Genel Müdürlüğü’nün harita kataloğunu Vali Arslantaş’a hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.