Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Postacılar Eskişehir’de yarıştı

PTT tarafından düzenlenen 47’inci Postacı Yürüyüş Yarışması Finali Eskişehir’de gerçekleşti.Birçok şehirden 58 erkek, 35 kadın yarışmacının katıldığı etkinlik, çekişmeli görüntülere sahne oldu. Zaman zaman yağışın başlamasıyla...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Postacılar Eskişehir’de yarıştı

PTT tarafından düzenlenen 47’inci Postacı Yürüyüş Yarışması Finali Eskişehir’de gerçekleşti.

Birçok şehirden 58 erkek, 35 kadın yarışmacının katıldığı etkinlik, çekişmeli görüntülere sahne oldu. Zaman zaman yağışın başlamasıyla rekabetin dozu artarken, birçok Eskişehirli sporsever etkinliği yakından takip etti.

Etkinlikte konuşan PTT A.Ş. Genel Müdür Başdanışmanı Osman Çetinkaya, “47’inci Balkan Ülkeleri Yürüyüş Yarışması için Türkiye finali ayağında Eskişehir’de bu güzel ortamda olmaktan kıvanç ve onur duyurum. Sıralamaya giren arkadaşların ülkemizi balkan ülkelerinde başarıyla temsil edeceğine inanıyorum ve başarılar diliyorum “ ifadelerini kullandı.

Eskişehir Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütücü de “PTT Genel Müdürlüğü’nün yarışmayı Eskişehir’de tertiplemiş olmasından ev sahibi olarak mutluluk duyduğumuzu ve teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Kemal Sunal’ın Postacı filmi aklıma geliyor. O filmde görmüştük bu yarışma nasıl yapılır. Şimdi filmde izlediğimizi çıplak gözle izleyeceğiz ve yaşayacağız. Bu vesileyle müsabakaya katılan hanımlara, beylere hepsine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Beş kilometrelik parkurda yarışan kadınlarda Türkiye’yi Balkan Yarışmalarında temsil edecek isimler Nermin Aslanoğlu, Gülşen Eser ve Esra Sağlam, 10 kilometrelik parkurda yarışan erkeklerde bu isimler Tarık Karabulut, Selim Köseer, Hanifi Çobanoğlu, Kadir Çolak ve Serkan Doğan oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.