Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Posta teşkilatından Vali Azizoğlu’na ziyaret

Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 177. Yılı dönümü tüm yurttu olduğu gibi Erzurum’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Havuzbaşı Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasının ardandan araçlarıyla konvoy şeklinde geçit töreni yapan...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Posta teşkilatından Vali Azizoğlu’na ziyaret

Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 177. Yılı dönümü tüm yurttu olduğu gibi Erzurum’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Havuzbaşı Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasının ardandan araçlarıyla konvoy şeklinde geçit töreni yapan PTT teşkilatı, daha sonra Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu ziyaret etti.

Osmanlı’dan günümüze kadar gelen en köklü kurumlardan biri olduğunu dile getiren Vali Azizoğlu, 1840 yılında kurulan PTT teşkilatının bugün, posta ve telgraf hizmetlerinin dışında, bankacılık, kargo ve fatura ödemeleri gibi birçok alanda vatandaşa en iyi hizmeti verdiğini söyledi.

PTT Erzurum Baş Müdürü Kamil Eti, Vali Azizoğlu’na önümüzdeki günlerde yapılacak program hakkında bilgi verdi. Ziyaretin anısına Başmüdür Eti, Vali Azizoğlu’na üzerinde Avrasya Tüneli’nin bulunduğu pul hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.