Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Palandöken Belediyesi nikâh sarayının temellini sağlam attı

Erzurum’un en büyük ilçelerinden biri olan Palandöken dev bir Nikah Sarayına kavuşuyor.Yenişehir Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü alanına temeli önceki gün Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar tarafından atıldı. 6 bin...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Palandöken Belediyesi nikâh sarayının temellini sağlam attı

Erzurum’un en büyük ilçelerinden biri olan Palandöken dev bir Nikah Sarayına kavuşuyor.

Yenişehir Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü alanına temeli önceki gün Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar tarafından atıldı. 6 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip, 17 bin metrekare kapalı alanı olacak, nikah sarayı yaklaşık 26 milyon liraya mal olacak ve 500 iş günü gibi kısa bir sürede tamamlanacak.

Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, "Hızla artan, genç bir nüfusa sahip Palandökenin en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi böyle bir nikâh sarayı tesisiydi. Bu projeyi hayata geçirmek bizi çok mutlu ediyor. Elimizden geleni yapacağız ve 500 iş günü gibi kısa bir sürede bu tesisi halkımıza kazandıracağız "dedi.

Temelini attıkları tesisin Türkiye’nin en büyük nikâh saraylarından bir tanesi olacağını söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Tesis sadece nikâh salonu olmayacak, aynı zamanda da şehrimizi moderni bir yüzü olacak. Palandöken Belediyesi Nikah Sarayı, geleneksel mimarimiz ile teknoloji sentezlenerek Türkiye’nin ilk akıllı nikah sarayı niteliğinde olacak; 6 bin 800 metrekare inşaat alanı da toplam 17 bin metrekare kapalı alan içerisinde açık ve kapalı 300 araçlık otopark, mescit, sığınak, takı ve kutlama fuaye alanları, terzi, kuyumcu, çiçekçi, şekerci, fotoğrafçı, kuaför, gelin ve damat adaylarını dinlenme odaları, güvenlik sitemi, restoran ve nikâh salonu yer alacak. Nikah sarayı 1 bodrum kat, 1 zemin kat ve 1 normal kat içerisi asma katlı olarak inşa edilecek. Temellini attığımız bu proje bölgesin de en prestijli projelerden biri olarak mutlu ve huzurlu ailelerin kurulmasında atılmış ilk adım olacak. Ve bu adıma katkı sunmuş olmanın mutluluğunu da bizler hep beraber yaşayacağız. Palandöken Belediyemizin bu yatırım İlçemize şehrimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.