Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerde Başkan Yardımcısı İsa Taş’a aşure ikramı

Bir özel kreşin öğretmen ve öğrencileri, Muharrem ayı dolayısıyla Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ı ziyaret ederek aşure ikram etti.Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, özel bir kreşin öğretmen ve öğrencilerini...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrencilerde  Başkan Yardımcısı İsa Taş’a aşure ikramı

Bir özel kreşin öğretmen ve öğrencileri, Muharrem ayı dolayısıyla Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ı ziyaret ederek aşure ikram etti.

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, özel bir kreşin öğretmen ve öğrencilerini makamında ağırladı. Ziyarete Okul Kurucu Müdür Nurcan Kalender, 6 yaş öğretmenleri Elif Akkoç ve Funda Memiş ile öğrenciler katıldı. Körfez Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette öğrenciler, Başkan Yardımcısı İsa Taş’a aşure ikram etti. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş da ziyaret dolayısıyla mutlu olduğunu belirterek, “Küçük ama bir o kadar büyük yüreğe sahip olan miniklerin ziyareti gerçekten beni mutlu etti. Onlar bizlerin geleceği. Bu tür önemli gün ve ayları unutmamaları önemli. Bu konuda kurum yöneticileri ve öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.