Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Niğde’den, Suriye’ye yardım tırı

Niğde Belediyesi ve hayırseverlerin destekleri ile Niğde genelinde toplanan 1 tırdan oluşan patates ve 1 tırda giyecek ve yatak, Suriye’ye gönderildi. İHH yetkilileri eşyaların toparlanmasında desteği olan Belediye Başkanı Rıfat Özkan’a...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Niğde’den, Suriye’ye yardım tırı

Niğde Belediyesi ve hayırseverlerin destekleri ile Niğde genelinde toplanan 1 tırdan oluşan patates ve 1 tırda giyecek ve yatak, Suriye’ye gönderildi. İHH yetkilileri eşyaların toparlanmasında desteği olan Belediye Başkanı Rıfat Özkan’a ve Niğde halkına teşekkürlerini iletti.

Tırların uğurlanması esnasında bir konuşma yapan Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; ‘’Niğde Belediyesi olarak gerek ilimizde bulunan Suriyeli sığınmacı kardeşlerimize, gerekse sınırlarımız dışında bulunan kardeşlerimizi bu zamana kadar desteklemeye devam ettik’’ dedi.

Niğde İHH Şube Başkanı Ömer Keskin ; “Toplanan malzemeler Hatay Reyhanlı sınır kapısından Suriye içinde bulunan İdlip kamplarına ulaştırılacak. Niğdeli kardeşlerimize güvenerek başlattığımız bu çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi.

İki tırdan oluşan yardım malzemeleri yapılan dualar eşliğinde Şehit Ömer Halisdemir Meydanından Suriye’ye uğurlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.