Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mühendislik Fakültesinden "14. Mezunlar Buluşması"

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi “14. Mezunlar Buluşması”, İki Eylül Kampüsü’nde gerçekleştirildi.Her yıl düzenlenen buluşmaya, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın yanı sıra Mühendislik Fakültesi...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mühendislik Fakültesinden "14. Mezunlar Buluşması"

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi “14. Mezunlar Buluşması”, İki Eylül Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Her yıl düzenlenen buluşmaya, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın yanı sıra Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Kaytakoğlu, öğretim elemanları, mezunlar ve öğrenciler katılım gösterdi. 14. Mezunlar Buluşmasının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, mezunlara Anadolu Üniversitesinde son yıllarda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Gündoğan ayrıca mezunların Anadolu Üniversitesine gösterdikleri katkılar ve destekler için de teşekkürlerini sundu.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Kaytakoğlu ise konuşmasında, Mühendislik Fakültesi mezunlarının başarılarına ve öğrencilere sundukları staj imkânlara değindi. Kaytakoğlu son olarak mezunların üniversiteye göstermiş oldukları bağlılıktan ötürü teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmaların ardından 30, 20 ve 10 yıllık mezunlara sırasıyla Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Kaytakoğlu ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Özdemir tarafından plaket ve madalyalarını takdim edildi. Pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından geleneksel mezunlar buluşması sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.