Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik yüzücü ödüllendirildi

Bilecik’te düzenlenen yarışmada 50 metre sırt üstü yüzme yarışmasında birinci olan minik yüzücü ödüllendirildi.Bilecik’te düzenlenen Okullar Arası Yüzme Yarışması merkez Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Bilecik Gençlik Hizmetleri...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Minik yüzücü ödüllendirildi

Bilecik’te düzenlenen yarışmada 50 metre sırt üstü yüzme yarışmasında birinci olan minik yüzücü ödüllendirildi.

Bilecik’te düzenlenen Okullar Arası Yüzme Yarışması merkez Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlendi. Düzenlenen yarışmada 9 yaşındaki minik yüzücü Arda Çiço, 50 metre sırt üstü yarışmasında birinci oldu. Aynı yüzücü 50 metre serbest stil yarışmasında ise ikinci oldu.

Minik yüzücü, okulunda düzenlenen ödül töreninde öğretmeni Veli Şahan’ın elinden plaketini aldı. Başarılı sporcuyu tebrik eden Okul Müdürü Saadet Güzel, "Başarılı sporcumuzu tebrik ediyoruz. Sporcumuz elde ettiği bu örnek başarıyla ilimizi güzel bir şekilde temsil eden sporcumuz, disiplinli çalışmasını sürdürdükçe daha pek çok başarıya imza atacak” dedi.

Öte yandan koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Arda Çiço, öğretmenleri ve sınıf arkadaşı tarafından hazırlanan üzerinde Beşiktaş’ın logosu olan pastayı keserek başarısını kutladılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.