Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KO-MEK öğrencilerinden Mehmetçiğe destek

KO-MEK öğrencileri Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan askerler için boyunluk ve bere ördüler.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) öğrencileri, el birliği ile sınır hattında vatan görevini yapan Mehmetçiğin...

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2018 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2018 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KO-MEK öğrencilerinden Mehmetçiğe destek

KO-MEK öğrencileri Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan askerler için boyunluk ve bere ördüler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) öğrencileri, el birliği ile sınır hattında vatan görevini yapan Mehmetçiğin üşememesi için askeri kamuflaja uygun haki renkli 150 adet boyunluk ördü. Ördükleri boyunlukları Güneydoğu’da görev yapan askerlere gönderilmesi amacıyla yetkililere teslim eden öğrenciler, “Bugün Türk halkı rahat uyuyorsa, bu, vatan için canını feda eden şehitlerimizle görev başında olan Mehmetçiğimiz sayesindedir. Onlara dua ediyoruz. Biz elimizden geldiğince üstümüze düşeni yapmaya çalıştık. Amacımız onlara hem moral olmak hem de üşümesinler diye katkı sağlamak” dedi.

Karamürsel KO-MEK kurs merkezi örgü sınıfı öğrencilerinin başlattığı Mehmetçiğe destek verme kampanyası bütün KO-MEK kurumuna yayıldı. Bir hafta içinde 150 adet atkı ve boyunluk örülüp hazır hale getirildi. KO-MEK kurs merkezlerinde örgü branşı usta öğreticisi Gülbahar Abiş, “Yeter ki Mehmetçiğimiz üşümesin, onlar zor şartlarda görev yaparken biz de elimizden geldiğince onlara destek olmaya çalışıyoruz. Bu tür kampanyalar devam ettiği sürece her zaman destek vereceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.