Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırıkkale GHSİM’de kan değişimi

Kırıkkale Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü(GHSİM) olarak atanan Yasin Özdemir, görevine başladı.Erzincan Gençlik Merkezi Müdürü iken Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Yasin Özdemir bu sabah kuruma...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırıkkale GHSİM’de kan değişimi

Kırıkkale Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü(GHSİM) olarak atanan Yasin Özdemir, görevine başladı.

Erzincan Gençlik Merkezi Müdürü iken Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Yasin Özdemir bu sabah kuruma gelerek işbaşı yaptı. Şube Müdürleri, ilçe müdürleri ve kurumda görev yapan personelle tanışan Özdemir, “Kırıkkale’de görev yapacak olmaktan gurur duyuyorum. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğim, buraya atanmamı Allah’ın bir lütfu olarak değerlendiriyorum. Geniş spor tesisi yelpazesi ve Gençlik Merkezlerinin bulunduğu Kırıkkale’ de el birliği ile ve tüm Kırıkkalelilerin desteği ile spora ve gençliğe daha iyi hizmet vereceğiz" dedi.

Özdemir ayrıca önceki İl Müdürü Rifat Ünlü’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Bu bir bayrak yarışı ve bayrağı aldığımız yerden daha ileri noktalara taşımak için çaba sarf edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın’’ şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.