Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Zengince gazetecilere mesleğin inceliklerini anlattı

Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince ilçede görev yapan gazetecileri makamında kabul ederek gazetecilik mesleği üzerine sohbet etti.Kaymakam Zengince, gazeteciliğin çok dikkat gerektiren bir meslek olduğunu hatırlatarak, gazeteciliğin fedakarlık...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Zengince gazetecilere mesleğin inceliklerini anlattı

Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince ilçede görev yapan gazetecileri makamında kabul ederek gazetecilik mesleği üzerine sohbet etti.

Kaymakam Zengince, gazeteciliğin çok dikkat gerektiren bir meslek olduğunu hatırlatarak, gazeteciliğin fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu söyledi. Gazeteciliğin temelinde doğruluk olduğunu kaydeden Zengince, “Yaptığınız iş çok büyük fedakarlıklar gerektiriyor. Gazeteciliğin temelinde doğruluk var. Meydana gelen bir olay hakkında bilgi verirken, yanlışa düşmeden vermek daha da önemli. Bu yüzden habercilik, büyük birikim ve kabiliyet gerektiriyor. Haberci, yanlışa düşmeden, olayı insanlara duyurmalı. Tarafsız ve hızlı olmalı. Toplumu en doğru bilgilerle bilgilendirmeye çalışıyorsunuz, bu süreçte yanlışa düşmemeye gayret sarf ediyorsunuz. İlçeye atandığım günden itibaren sizler her zaman yanımızda oldunuz İnşallah bundan sonrada beraber olacağız tüm hemşehrilerimize olduğu gibi siz gazetecilere de kapımız her zaman açıktır” dedi.

Gazeteci İsmet Uğur ve Ahmet Çakır Kaymakam Enver Hakan Zengince’ye duyarlılığından dolayı teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.