Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayakla Atlama Kıtalararası Kupa Yarışına katılan sporcuları Atatürk Üniversitesi ağırladı

Uluslararası Kayak Federasyonu (Fédération internationale De Ski-FIS) tarafından organize edilen Kayakla Atlama Kıtalararası Kupa Yarışı 19-20 Ocak tarihlerinde Erzurum’da yapıldı.Erzurum’a gelen sporcular ve beraberindeki teknik heyet Atatürk...

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2018 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2018 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayakla Atlama Kıtalararası Kupa Yarışına katılan sporcuları Atatürk Üniversitesi ağırladı

Uluslararası Kayak Federasyonu (Fédération internationale De Ski-FIS) tarafından organize edilen Kayakla Atlama Kıtalararası Kupa Yarışı 19-20 Ocak tarihlerinde Erzurum’da yapıldı.

Erzurum’a gelen sporcular ve beraberindeki teknik heyet Atatürk Üniversitesi tarafından ağırlandı. Atatürk Üniversitesi, 14 ülkeden 50 sporcu ve antrenörleri ile birlikte 70 katılımcıya, yarışma stresinden uzaklaşması ve Erzurum’a dair güzel anılar biriktirmesi adına Turizm Fakültesi Uygulama Otelinde bir de akşam yemeği programı düzenledi.

Kayakla Atlama Kıtalararası Kupa Yarışına katılacak olan genç sporcular, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Medine Güllüce başta olmak üzere, üniversitede görev yapan akademisyenler ve aileleriyle bir araya geldi. Türkiye’nin çeşitli yörelerinden müziklerin çalındığı gece renkli görüntülere sahne oldu. Erzurum mutfağının eşsiz lezzetleri su böreği ile kadayıf tatlısının ikram edildiği sporcular eğlenceli bir akşam geçirmiş oldular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.