Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kafaoğlu Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir açıklama yaparak din görevlilerinin haftasını kutladı.Toplumda camilerin ve din görevlilerinin yerinin ayrı olduğunu ifade eden Altıeylül...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kafaoğlu Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir açıklama yaparak din görevlilerinin haftasını kutladı.

Toplumda camilerin ve din görevlilerinin yerinin ayrı olduğunu ifade eden Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, camilerin islam inancının temel ilkelerini oluşturan yerler olduğunu vurgulayarak, "Belediye olarak her zaman camilere ayrı bir önem veriyoruz. Camilerimizin temizliği, ışıklandırılması başta olmak üzere birçok talebi yerine getirerek vatandaşların ibadetlerini en iyi şekilde yapmalarına yardımcı oluyoruz. Bundan sonra da camilere gereken desteği vereceğiz" dedi.

Kafaoğlu, müslümanların ibadet yeri olan camilerin vatandaşlar arasında kardeşlik duyguları başta olmak üzere, sevgi, saygı, barış, dostluk ve paylaşmaya öncülük ettiğini söyledi.

Başkan Kafaoğlu açıklamasının sonunda 15 Temmuz hain darbe girişimi akşamında camilerin çok önemli bir görev yürüttüğünü de hatırlatarak, "O gece camilerimizin minarelerimizden yükselen selalarla camilerimizin ne kadar önemli olduğu gözüktü. Balıkesir’de de o akşam tüm din görevlilerimiz görevlerini en iyi şekilde yaparak sela okudular ve o gece Türk milleti ihanete karşı birlik oldu, manevi bir güç sağlandı” şeklinde ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.