Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşten çıkartılan işçiler imza kampanyasını sonlandırdı

SAMSUN (İHA) – Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir market zinciri tarafından işten çıkartılan çalışanlar, 3 günde topladıkları 3 bin 500 imzanın ardından imza kampanyasını sonlandırdı.Ankara merkezli bir alışveriş ve market zincirinin...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2018 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2018 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İşten çıkartılan işçiler imza kampanyasını sonlandırdı

SAMSUN (İHA) – Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir market zinciri tarafından işten çıkartılan çalışanlar, 3 günde topladıkları 3 bin 500 imzanın ardından imza kampanyasını sonlandırdı.

Ankara merkezli bir alışveriş ve market zincirinin Samsun’daki şubelerinin başka bir firmaya devredilmesi üzerine işten çıkışı verildiği iddia edilen çalışanlar imza kampanyası başlattı. 3 günde 3 bin 500 imza toplayan eski çalışanlar, bu imzaları diğer illerden gelen imzalarla birlikte Meclis’e sunmayı hedefliyor. Eski çalışanlar, imza kampanyasının sonunda basın açıklaması yaptı.

Grup adına konuşan Ahmet Özeken, “3 günde 3 bin 500 imza topladık. Bu imzalar Kayseri, Ankara ve Mersin bölgelerindeki imzalar da toplanıp, hep birlikte Meclis’e sunulacak. Eylemlerimiz her pazar günü devam edecek. Bütün haklarımızı sonuna kadar arayıp, kazanacağımızı düşünüyoruz. Mağduriyetimizi herkese duyurmak istiyoruz. Tazminatlarımızla birlikte bütün haklarımızı almak için yaz-kış demeden koşturmaya devam edeceğiz. Samsun’da 380, Türkiye genelinde ise binlerce arkadaşımız mağdur edilmiştir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.