Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Harçlıkları ile engelli sandalyesi aldılar

Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu öğrencileri harçlıklarından biriktip aldıkları 11 adet tekerlekli ‘Engelleri Kaldırmak İçin Sıra Sende’ sloganı ile Balıkesir Sakatlar Derneği’ne okulda düzenlenen törenle teslim etti.Albay Tayyar Nuran...

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Harçlıkları ile engelli sandalyesi aldılar

Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu öğrencileri harçlıklarından biriktip aldıkları 11 adet tekerlekli ‘Engelleri Kaldırmak İçin Sıra Sende’ sloganı ile Balıkesir Sakatlar Derneği’ne okulda düzenlenen törenle teslim etti.

Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsmaında Okul Müdürleri Yüksel Selçuk önderliğinde aldıkları 11 adet engelli sandalyesini Balıkesir Sakatlar Derneği Başkanı Zeki Uslu’ya okul tiyatro salonında düzenlenen tören ile teslim ettiler.,

Öğrencilerin okul müdürü Yüksel Selçuk’a ihtiyaç sahibi olan engelli, arkadaşlarının da kendileri gibi gezip eğlenebilmesi için ailelerinden aldıkları harçlıklarla tekerlekli sandalye almak istediklerini söylemeleri üzerine başlayan kampanyada topladıkları para ile aldıkları 11 adet engelli sandalyesini tören ile Başkan Uslu’ya teslim ettiler.

Törende konuşan Sakatlar Derneği Başkanı Zeki Uslu, “Çocuklar sizin bu güzel davranışınız beni çok duygulandırdı. Engelli arkadaşlarınız için harçlıklarınızı biriktirerek aldığınız bu sandalyeler ihtiyacı olan engelli arkadaşlarınıza ulaştıracağız” şeklinde konuştu.

Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulun da düzenlenen tekerlekli sandalye törenine Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay, Okul Müdürü Yüksel Selçuk, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.