Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GSO heyetinden Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanına ziyaret

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu önderliğindeki heyet, görevine yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal’ı ziyaret etti.Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Onursal...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2017 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2017 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GSO heyetinden Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanına ziyaret

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu önderliğindeki heyet, görevine yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal’ı ziyaret etti.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep’te göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Güvenlik güçlerinin yeni yöneticilerine başarılar dileyen GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, “Ne kadar huzur ve güvenlik olursa o kadar mutluluk ve başarı olur. Bu da kentin daha çok gelişmesine, kent halkının huzur, güven ve mutluluğuna katkı sağlar” dedi.

Konukoğlu, “Gaziantep’te herkes; valimiz, sanayiciler, işadamları, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler, polisimiz ve askerlerimiz Gaziantep’in başarısı için çalışıyor. Bize güç katacağınıza inanıyoruz” dedi.

GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu da, Gaziantep’in bulunduğu konum ve üretim gücüyle, Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi olduğuna vurgu yaptı.

Başkanlar, “Huzur ve güvenin önemi ve gerekliliği tartışılmaz. Asayişin sağlandığı her yerde başarı vardır. Sanayiciler olarak, kentin asayiş ve huzurunu sağlamak için gece gündüz çalışan güvenlik güçlerimize yürekten başarılar dileriz” diye konuştu.

Gaziantepli sanayicilerin polise yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, daha güçlü Türkiye hedefine katkı sağlayan sanayici ve işadamları ile bir noktada beraber çalıştıklarına işaret ederek, sağladıkları üretim ve istihdamdan dolayı GSO heyetine teşekkürlerini sundu.

İl Jandarma Komutanı Halil Uysal ise Gaziantep’te görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu, görev alanlarında asayişi ve huzuru sağlamak amacıyla özverili çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Adnan Ünverdi ve Cevdet Akınal ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Ferhan Sağım, Ali Özpolat, Ercan Sayın, Mustafa Özmermer, Yıldırım Mermer, Aykut Erkent ve Genel Sekreter Kürşat Göncü de katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.