Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gölpazarı kaymakamı yeni ilçe müftüsünden caminin borçlarının ödenmesi istedi

Bilecik’in Gölpazarı İlçe Kaymakamı Kadir Duman, Yalova’nın Çiftlikköy ilçesine atanan İlçe Müftüsü Mükerrem Cüre’in veda programında yeni ilçe müftüsünden İstiklal Mahallesi Camisinin inşaatının borçlarının ödenmesini istedi.Gölpazarı...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gölpazarı kaymakamı yeni ilçe müftüsünden caminin borçlarının ödenmesi istedi

Bilecik’in Gölpazarı İlçe Kaymakamı Kadir Duman, Yalova’nın Çiftlikköy ilçesine atanan İlçe Müftüsü Mükerrem Cüre’in veda programında yeni ilçe müftüsünden İstiklal Mahallesi Camisinin inşaatının borçlarının ödenmesini istedi.

Gölpazarı Belediyesi Düğün salonunda düzenlenen veda programına Gölpazarı İlçe Kaymakamı Kadir Duman, Gölpazarı’nın yeni müftüsü Harun Aydoğdu, tayini Osmaneli Vaizliğine Çıkan Serkan Yalçın, Gölpazarı’na yeni atanan İlçe Vaizi Yusuf Akiner, daire müdürleri, STK temsilcileri muhtarlar ve ilçe müftülüğü çalışanları ve emekli din görevlileri katıldı.

Program Mihal Gazi Camii Uzman İmam Hatibi Mehmet Poyraz’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından veda konuşması yapan Mükerrem Cüre, çok duygulandığı ve programı hazırlayan herkese teşekkür ederek, "Mahkemenin kadıya mülk olmadığı gibi bütün görevlerin geçici. Esas kalıcı olan bu gök kubbede bir seda, bir eser bırakmak. Dostluğu ve kardeşliği en güzel yaşamak geçerli akçedir. Gölpazarı ilçemize yeni atanan Harun Aydoğdu’a hayırlı görevler diliyorum. Haklarınızı helal edin ve artık Çiftlikköy’de de bir eviniz var" dedi.

Gölpazarı ilçesine yeni atanan İlçe Müftüsü Harun Aydoğdu ise; hizmetlerinden dolayı Mükerrem Cüre’ye teşekkür ederek, Gölpazarı’na dini ve sosyal hayatına en iyi şekilde hizmet etmeye gayret edeceğini söyledi.

Kaymakam cami borçlarının ödenmesi istedi

İlçe Kaymakamı Kadir Duman ise; yeni gelen ve gidecek olan her iki müftüye de yeni görevlerinde başarılar dileyerek, İstiklal Mahallesi Camisinin inşaatının borçlarının ödenmesini, hem de müftülük binası inşaatının tamamlanmasını isteyerek, "Yalova’nın Çiftlikköy ilçesine atanan İlçe Müftüsü Mükerrem Cüre bizimle birlikte çok iyi işler yaptı. Bizim hakkımız ona helal. O da hakkını helal etsin. Cami ve müftülük kompleksi inşaatımız bittiğinde güzel bir şey ortaya çıkacak. Yeni müftümüz bunları son aşaması olan bitirme işleri ona nasip olacak. Hem müftülük kompleksinin bitmesi hem de camimizdeki bazı borçları ve vesaire bir yandan dernek başkanı bir yandan müftümüz bunları bitirecek. O yüzden Gölpazarılı hemşehrilerimizin de katkısını bekliyoruz" dedi.

Öte yandan program sonunda yeni müftüye cübbe ve sarık giydirilmesi ile son buldu. Davetlilere program sonunda etli pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.