Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Forum Mersin ’Taşların Hikayesi’ne ev sahipliği yaptı

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, Can Tülay Erdal’ın ’Taşların Hikayesi Sergisi’ne ev sahipliği yaparken, sergiden elde edilen gelirin tamamı Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi’ne bağışlandı.Forum Mersin, minik taşları yıllar...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2017 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2017 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Forum Mersin ’Taşların Hikayesi’ne ev sahipliği yaptı

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, Can Tülay Erdal’ın ’Taşların Hikayesi Sergisi’ne ev sahipliği yaparken, sergiden elde edilen gelirin tamamı Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi’ne bağışlandı.

Forum Mersin, minik taşları yıllar önce bir araya getiren bugün ise koca yürekli kahramanlara dönüştüren Can Tülay Erdal’ın ’Taşların Hikayesi Sergisi’ne ev sahipliği yaptı. Dünya Alzheimer Günü’nde yapıldığı sergi, büyük ilgi gördü. 100’den fazla eserin sergilendiği sergiden elde edilen gelirin tamamı Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi’ne bağışlandı.

Sergide konuşan Can Tülay Erdal, serginin yıllar önce deniz kıyısından topladığı taşların üzerine renkli denemelerle başladığını belirterek, “Çakıl taşları ailesi o kadar büyüdü ki, artık hikayelerimi anlatmak için bana yardımcı olan baş kahramanlara dönüştüler. Paylaştıkça çoğalan, sevindiren ve bir o kadar güzel olan ve insanların hayatlarının mutlaka bir köşesine ortak olan çakıl taşlarından hikayelerimi paylaşma zamanının geldiğini düşünerek bu sergiyi hazırladım. Bu sergimizden elde edilen gelirin tamamının Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi’ne bağışlanacak olması da benim için ayrıca önemli. Belki sergimiz Alzheimer hastalarının hayatlarına dokunabilir, yüzlerini bir nebze olsun gülümsetebilir” dedi.

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şube Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge de serginin önemine dikkat çekerek, sergi gelirinin tamamını Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi’ne bağışlayan Erdal’a teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.