Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Faika Özkul son yolculuğuna uğurlandı

Balıkesirli sevilen iş adamı Faruk Kula’nın ablası Faika Özkul dualar ve göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.Geçirdiği rahatsız sonucu hayatını kaybeden Balıkesirli sevilen iş adamı Faruk Kula’nın ablası, İbrahim Necdet...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Faika Özkul son yolculuğuna uğurlandı

Balıkesirli sevilen iş adamı Faruk Kula’nın ablası Faika Özkul dualar ve göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Geçirdiği rahatsız sonucu hayatını kaybeden Balıkesirli sevilen iş adamı Faruk Kula’nın ablası, İbrahim Necdet Özkul’un eşi Faika Özkul (65) son yolculuğuna dualar ve göz yaşları arasında uğurlandı. Merhume Faika Özkul’un cenazesi ikindi vakti Zağnos Paşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Başçeşme mezarlığında toprağa verildi. Kula ve Özkul ailelerini bu acılı gününde Rona Yırcalı, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demirarslan, MHP Balıkesir İl Başkanı Suat Par, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, BSO Başkanı İsmail Uğur, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat, eski Belediye Başkanı Sami Gökdeniz ile iş ve siyaset dünyasından bir çok isim yalnız bırakmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.