Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evinde eğitim alan öğrenciye mutlu eden sürpriz

Hatay’ın İskenderun ilçesinde beyninde tümör tespit edilince evinde özel eğitim almaya başlayan ilkokul 3. sınıf öğrencisi Said Yetim’e moral vermek amacıyla daha önce öğrenim gördüğü sınıfında sürpriz bir etkinlik düzenlendi.Beyninde...

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2018 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2018 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Evinde eğitim alan öğrenciye mutlu eden sürpriz

Hatay’ın İskenderun ilçesinde beyninde tümör tespit edilince evinde özel eğitim almaya başlayan ilkokul 3. sınıf öğrencisi Said Yetim’e moral vermek amacıyla daha önce öğrenim gördüğü sınıfında sürpriz bir etkinlik düzenlendi.

Beyninde tümör tespit edilen 9 yaşındaki ilkokul 3. sınıf öğrencisi Said Yetim, evinde özel eğitim almaya başladı. Said’e moral vermek amacıyla daha önce öğrenim gördüğü sınıfında sürpriz bir etkinlik düzenlendi. Sınıfa girince arkadaşları tarafından alkışlanan Said’in heyecanı ve mutluluğu yüzüne yansıdı. Arkadaşlarıyla buluşan, oyunlar oynayan Said için çok sevdiği çizgi kahramanın olduğu bir pasta da kesildi. Said, arkadaşlarıyla unutulmaz bir gün yaşadı.

Yaklaşık 2 ay önce sosyal medyada gördükleri bir paylaşım üzerine bu organizasyonu gerçekleştirmeye karar verdiklerini belirten İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Rahatsızlığı nedeniyle okula gidemeyen Said’i öğretmeni ve arkadaşları evinde ziyaret etmişler ve bunu da sosyal medyada paylaşmışlardı. O fotoğraflardaki çocukların mutluluğu beni ve çalışma arkadaşlarımı çok etkiledi. Bizde Gençlik Merkezi olarak personellerimizle ve gönüllü gençlerimizle bir şey yapmak istedik. Bir ay boyunca Said’le öğretmeni ve sınıf arkadaşları ile ilgili araştırma yaptık ve bu araştırmaların hiçbirisinde kimseye fark ettirmemeye çalıştık. Çünkü yaptığımız gerçek bir sürpriz olmalıydı, gülüşlerini ve mutluluklarını yüreğimizde hissetmeliydik. İstediğimiz gibi olduğu için de ayrıca çok mutluyuz. Tabii bu sürprizi gerçekleştirirken önce Said’in ağabeyinden yardım aldık. Onun okula gelebilmesini sağladık. Ardından ders zilinin çalmasıyla birlikte gençler ve Said ellerinde çiçekleri ve balonları ile birlikte sınıftan içeriye girdi. Çiçeğini öğretmenine takdim ettikten sonra sınıf arkadaşları ile birlikte Said’in en sevdiği çizgi kahramanı ile resimlenen yaş pasta kestik. Ardından Gençlik Merkezi üyesi Kübra’nın canlı müzik dinletisi ve sevdikleri şarkılarla gönüllerince eğlendiler. Sınıfta Said’in ve sınıf arkadaşlarının yüzleri boyanarak çeşitli oyunlar ve yarışmaları yaptık. Said’in ve arkadaşlarının mutluluğu görülmeye değerdi. Çocuk gülerse dünya güler. Bizler de çocuklarımızı güldürmeye ve mutlu etmeye çalıştık” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.