Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ev ve süs hayvanı satan işletmecilere “Yerel Hayvan Koruma Görevlisi” eğitimi

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından ev ve süs hayvanı satan işletmecilere yönelik “Yerel Hayvan Koruma Görevlisi” eğitimi düzenlendi.Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim çalışması Tepebaşı Gıda...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ev ve süs hayvanı satan işletmecilere “Yerel Hayvan Koruma Görevlisi” eğitimi

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından ev ve süs hayvanı satan işletmecilere yönelik “Yerel Hayvan Koruma Görevlisi” eğitimi düzenlendi.

Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim çalışması Tepebaşı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, Eskişehir Bilecik Veteriner Hekimleri Odası işbirliği ile gerçekleştirildi.

19 hayvan satış görevlisinin katıldığı eğitim çalışmasında ev ve süs hayvanı satıcılarına hitap eden Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Yusuf Selek, “Pek çok hayvan sahibi, bakım konusunda ilk bilgilerini pet shoplardan edinebiliyor. Bu nedenle de çalışanların eğitilmesi çok önemli. Hayvanların büyük bölümü 2-3 aylıkken bu dükkanlarda kalıyor ve kişilikleri de bu dönemde oluşuyor. Hayvanlara gelişim dönemlerinde sevgi ile yaklaşılması da önem kazanıyor” ifadelerini kullandı.

Alanlarında uzman görevliler tarafından verilen eğitim çalışması sonunda, 19 pet shop görevlisine, Tepebaşı Belediyesi Başkan Vekili Hasan Hüseyin Bolat tarafından katılım sertifikası takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.