Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ESOGÜ’de TÜBİTAK fonları ve başvuru süreçleri hakkında bilgilendirme toplantısı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi, ESOGÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve ESOGÜ Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOM) işbirliğinde “TÜBİTAK Fonları ve TÜBİTAK 1001 Başvurularında Neleri...

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2018 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2018 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ESOGÜ’de TÜBİTAK fonları ve başvuru süreçleri hakkında bilgilendirme toplantısı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi, ESOGÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve ESOGÜ Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOM) işbirliğinde “TÜBİTAK Fonları ve TÜBİTAK 1001 Başvurularında Neleri Yapma(ma)lıyız?” konulu etkinlik gerçekleşti.

ESOGÜ Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda Prof. Dr. Salih Çepni ve ETTOM Uzmanı Emrah Orakçıoğlu’nun katılımlarıyla düzenlenen etkinliğe Eğitim Fakültesi öğretim elemanları ile Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde öğrenim gören yüksek lisans ve doktora öğrencileri katıldı. Yüksek katılımla gerçekleşen etkinlik oturumda gerçekleşti.

Etkinlikte konuşan ETTOM uzmanı Emrah Orakçıoğlu, ETTOM’un hizmetleri, çalışma alanları ve ESOGÜ’deki konumundan söz ederek üniversitemiz öğretim elemanları ile öğrencilerinin hangi tür fonlardan nasıl yararlanılabileceğine ilişkin bilgiler sundu.

Etkinliğin ikinci oturumunda ise Ulusal Ajans ve TÜBİTAK deneyimleri bulunan Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih Çepni tarafından “TÜBİTAK 1001 Başvurularında Neleri Yapma(ma)lıyız?” konulu sunum gerçekleşti.

Sunumların ardından etkinlik katılımcılardan gelen soruların yanıtlanması ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.