Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de hava gittikçe soğuyor

Eskişehir’de öğle saatlerinde başlayan kısa süreli yağmur, vatandaşları serinletirken, bu akşam 9 dereceye olması beklenen hava sıcaklığının önemli ölçüde azalarak 4 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.Şehir merkezinde sabah saatlerinden...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de hava gittikçe soğuyor

Eskişehir’de öğle saatlerinde başlayan kısa süreli yağmur, vatandaşları serinletirken, bu akşam 9 dereceye olması beklenen hava sıcaklığının önemli ölçüde azalarak 4 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Şehir merkezinde sabah saatlerinden beri kapalı olan hava, öğle saatlerine doğru yerini kısa süreli yağmura bıraktı. Yağmur, cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden olmazken, vatandaşları kısa süreli de olsa olumsuz etkiledi. Bazı vatandaşlar yağmurdan etkilenmemek için şemsiyelerini açarak korundu, kapalı yerlere sığındı.

Öte yandan meteorolojik verilerine göre, hava sıcaklığı hafta içinde sürekli düşerek gece 4 dereceye kadar inecek. Parçalı bulutlu bir havanın hafta boyunca hüküm sürmesi beklenen Eskişehir’de kısa süreli yağışlar dışında yağmur yağışı beklenmiyor. Yarın gündüz 24, gece 9 derece olması beklenen hava sıcaklığının, hafta sonuna doğru gündüz 21-21, gece ise 4-5 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.