Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşkinat: "Süleymanpaşa Belediyesi gazilerimizin her zaman yanında olacak"

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi’ni ziyaret ederek, gazilerin her zaman yanında olduklarını söyledi.Başkan Eşkinat, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eşkinat: "Süleymanpaşa Belediyesi gazilerimizin her zaman yanında olacak"

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi’ni ziyaret ederek, gazilerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Başkan Eşkinat, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Akıncı ve muharip gaziler tarafından karışlanırken tek tek tüm gazilerle sohbet etti.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kış şartlarına karşı gazilere özel hazırlanan destek paketlerini teslim eden Ekrem Eşkinat; “Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi ile oldukça güzel bir işbirliğimiz var. Onlar bizim geçmişimiz, onlar bizim geleceğimiz için, onlar vatanımızın bütünlüğü için gözlerini kırpmadan canlarını feda etmeye hazır insanlar. Bunu daha önce gösterdiler. Bizler de kış şartlarına uygun olarak muharip gazilerimiz için bir destek paketi hazırladık. Destek paketlerini kabul ettikleri için kendilerine çok teşekkür ederim. Süleymanpaşa Belediyesi gazilerimizin her zaman yanında olacak” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Akıncı ise, Başkan Eşkinat’a Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi ile işbirliği içinde olması ve hazırlanan kışlık destek paketi için tüm gazilerimiz adına teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.