Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzceli muhtarlar maaşlarını TSK’ya bağışladı

DÜZCE(İHA) – TSK’nın Afrin’e başlattığı operasyonuna destek çığ gibi büyürken Düzce’de 3 köy muhtarı da bir aylık maaşlarını Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağışlamak üzere dilekçe verdiler.Türkiye’nin sınırlarını tehdit...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzceli muhtarlar maaşlarını TSK’ya bağışladı

DÜZCE(İHA) – TSK’nın Afrin’e başlattığı operasyonuna destek çığ gibi büyürken Düzce’de 3 köy muhtarı da bir aylık maaşlarını Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağışlamak üzere dilekçe verdiler.

Türkiye’nin sınırlarını tehdit eden terör örgütlerine karşı başlatılan “Zeytin Dalı” harekatına tüm Türkiye’den olduğu gibi Düzce’den de destek çığ gibi büyüyor. Bu kapsamda Düzce’nin Yenitaşköprü Köyü Muhtarı Hüseyin Gür, İstilli Köyü Muhtarı Hüseyin Şimşek ve İhsaniye Köyü Muhtarı Vasfi Ünal, Düzce Valiliği Mahalli İdareler İl Müdürlüğü’ne giderek Şubat ayı maaşlarını Türk Silahlı Kuvvetlerine bağışlamak için dilekçe verdiler.

Yenitaşköprü Muhtarı Hüseyin Gür, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gerçekleştirmiş olduğu Afrin’de ki sınır ötesi operasyona destek olmak amaçlı Şubat ayı maaşlarımızı muhtar arkadaşlar olarak TSK’ya bağışladık. Bununla ilgili dilekçemizi verdik. Alparslan’dan Mustafa Kemal Atatürk’e Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ve şuanda ki erine kadar canı pahasına geri dönmeyi düşünmeyerek ulusumuzun, milletimizin, bekasını düşünerek canını hiçe sayarak şu anda sınır ötesinde görev yapan tüm Mehmetçiklerimize buradan selam gönderiyoruz. Saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz. Ayaklarına taş değmesin. Hayırlısı ile gidip hayırlısı ile gelsinler. Bizim de bu çorbada bir gram tuzumuz olmuşsa büyük mutluluk. Allah onları korusun, Allah yardımcıları olsun” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.