Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Down sendromlu Seren’e duygulandıran doğum günü kutlaması

İZMİR’İN BERGAMA İLÇESİNDE ANNESİ İLE BİRLİKTE YAŞAYAN DOWN SENDROMU HASTASI SEREN ÜRK ’ÜN DOĞUM GÜNÜNE SÜRPRİZ KUTLAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2020 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2020 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Down sendromlu Seren’e duygulandıran doğum günü kutlaması

İzmir’in Bergama ilçesinde annesi ile birlikte yaşayan down sendromlu Seren Ürk’ün doğum günü için sürpriz kutlama gerçekleştirildi.

AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Uyar ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özenli, down sendromlu Seren Ürk’ü doğum gününde yalnız bırakmayarak evine doğum günü ziyaretine gitti. Sosyal mesafe kurallarının uygulandığı ziyaret, Ürk’ün Bergama Gazipaşa Mahallesindeki annesi ile birlikte yaşayan evin önünde gerçekleşti. Ziyarette, Seren Ürk’e doğum günü pastası ile birlikte çok sevdiği Türk kahvesini içmesi için de fincan takımı hediye edildi.

Mutluluğu gözlerinden okundu

Mutluluğu gözlerinden okunan ve ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Ürk, bu özel günde kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Ürk’ün Dikili ilçesinde yaşayan ablası Sezen Alçı, sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile çok sevdiği kardeşinin doğum gününe katılamadı. Abla Sezen Alçı, kardeşinin en mutlu gününde böyle güzel sürpriz doğum günü hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.