Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Diyabet ile Yaşamak” konulu sağlık söyleşisi gerçekleştirildi

Bilecik Belediyesi ve Eskişehir Acıbadem Hastanesi işbirliğinde düzenlenen sağlık söyleşisinde katılımcılara, ’’Diyabet İle Yaşamak’’ konularında bilgiler aktarıldı.Bileciklileri, birbirinden güzel etkinliklerle buluşturan Bilecik...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2017 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Diyabet ile Yaşamak” konulu sağlık söyleşisi gerçekleştirildi

Bilecik Belediyesi ve Eskişehir Acıbadem Hastanesi işbirliğinde düzenlenen sağlık söyleşisinde katılımcılara, ’’Diyabet İle Yaşamak’’ konularında bilgiler aktarıldı.

Bileciklileri, birbirinden güzel etkinliklerle buluşturan Bilecik Belediyesi, gerçekleştirilen Sağlık Söyleşisi ile diyabet ve diyabet ile yaşamak konularında katılımcılar bilgilendirildi. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşide vatandaşlar, diyabet ve bununla ilgili konular hakkında merak ettikleri sorulara cevap buldu.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen sağlık söyleşisinde, Eskişehir Acıbadem Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Mine Şenarslan katılımcılara bilgi verdi.

12-18 Kasım Diyabet ve Obezite Haftası, etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşinin sonunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Görevlileri Gülnur Genç ve İlker Çınar tarafından konuşmacılara üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablolar takdim edilirken, söyleşi sonunda katılımcılara şeker ölçümü yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.