Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyabet hastaları Uşak’ta buluştu

Uşak Belediyesi ve Diyabetliler Derneği tarafından piknik etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Uşak’ın yanı sıra Afyonkarahisar, Kütahya, Simav ve Gediz gibi çevre il ve ilçelerden çok sayıda diyabet hastası katıldı.Uşak Belediyesi’ne ait...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyabet hastaları Uşak’ta buluştu

Uşak Belediyesi ve Diyabetliler Derneği tarafından piknik etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Uşak’ın yanı sıra Afyonkarahisar, Kütahya, Simav ve Gediz gibi çevre il ve ilçelerden çok sayıda diyabet hastası katıldı.

Uşak Belediyesi’ne ait Akse Çamlığı mesire alanında düzenlenen programa Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak Diyabetliler Derneği Başkanı Sercan Bozer, diyabet hastası vatandaşlar ve doktorlar katıldı.

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun Hacivat-Karagöz, palyaço, yüz boyama gibi çeşitli etkinliklerle renk kattığı ve ailelere keyifli bir hafta sonunun yaşatıldığı etkinlikte Başkan Nurullah Cahan miniklere ve gençlere oyuncak dağıttı.

Programa katılan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, diyabet hastaları için gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Maddi ve manevi olarak diyabetlilere desteklerin sağlanmasına önem verdiklerini ifade eden Başkan Cahan, “Eksiğiniz ne varsa, gücümüz nispetinde yanındayız. Burada özellikle diyabetli minik yavrularımızı görüyorum. Onların da hem eğitimlerinde, hem diğer masraflarında İnşallah yanınızdayız.” dedi.

Sağlığın her şeyin başı olduğu değerlendirmesinde bulunan Cahan, “Hepinizin çeşitli nedenleri ve sorunları var. Kolay değil ancak beterin beteri var düşüncesiyle hayata bakmak zorundayız. Bu anlamda bizler de sizlerin yaşamlarını kolaylaştırmak adına mücadelemizi devam ettireceğiz. Hep birlikte daha güzel yarınları inşa edeceğiz. Sizlerin sorunlarına derman olacak, sizlere moral olacak her türlü faaliyette belediye olarak biz varız, olmaya da devam edeceğiz. Sizlerin huzuru ve mutluluğu, bizlerin huzur ve mutluluğudur. Programımıza teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” açıklamalarında bulundu.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ise, diyabetlilerle birlikte dertlerine ortak olmanın mutluluğunu duyduklarını belirtirken şunları dile getirdi;“ Öncelikle her hastalıkta erken teşhis ve sonrasındaysa onunla yaşamayı en kolay hale getirecek hususların tespiti önemli. Bu noktada bizim üzerimize düşen her şeyde elimizden geleni yapmaya hazırız. Yaşamlarınızı kolaylaştıracak, sizleri mutlu kılacak her çalışmaya varız.”

Etkinlikte konuşan Uşak Diyabetliler Derneği Başkanı Sercan Bozer, “Sayın Belediye Başkanımızın destek ve katkılarıyla düzenlediğimiz bu organizasyonda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz bir aileyiz ve bundan sonra da başkanımızın söz verdiği gibi hep birlikte, kol kola yürüyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar’a plaket ve teşekkür belgisi takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.