Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Didimli öğrenciler diktikleri zeytinlerin ürünlerini kendileri topladı

Didim’de yaklaşık 5 yıl önce Mahir Özgür Damar İlkokulu bahçesine öğrencilerin de katılımıyla o dönem dikilen ağaçlardan elde edilen ürünler yine okul öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlikle toplandı.Didim Mahir Özgür damar...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Didimli öğrenciler diktikleri zeytinlerin ürünlerini kendileri topladı

Didim’de yaklaşık 5 yıl önce Mahir Özgür Damar İlkokulu bahçesine öğrencilerin de katılımıyla o dönem dikilen ağaçlardan elde edilen ürünler yine okul öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlikle toplandı.

Didim Mahir Özgür damar İlkokulu öğrencileri sosyal sorumluluk kapsamında yapılan etkinlikte hayli neşeli oldukları görülürken, bahar ayında ise zeytin ağaç dikim etkinliği gerçekleştirileceği öğrenildi. 3,4 ve 5 sınıf öğrencilerinin öğretmenleriyle katıldığı etkinliğe İlçe Milli eğitim Müdürü Recep Akdemir ile Okul Müdürü Yaşar Yıldırım da katıldı.

Okul bahçesindeki 200 zeytin ağacındaki zeytinler öğrencilere sosyal sorumluluk kapsamında toplattırılırken, etkinlikte öğrencileri korudukları ve baktıkları ağaçlardan verim alınabileceği, elde edilen ürünlerden nelerin elde edileceği konusunda da bilgiler verildi.

Elde edilen zeytinlerin sıkımı gönderileceği ve zeytinyağının satılarak elde edilecek gelirin Okul aile birliğine hesabına yatırılacağı öğrenildi. Ayrıca gelecek bahar ayında düzenlenecek etkinlikle okulun boş alanlarına zeytin ağacı dikileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.