Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burhaniye’de Hürriyet Ortaokulu Müdürü Bilgin’den mesleki eğitim merkezine veda ziyareti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, emekliliğe hazırlanan Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin, veda ziyaretlerini sürdürürken son ziyaretini de mesleki eğitim merkezine yaptı. Müdür Gürhan Kuştutan tarafından karşılanan Bilgin, emeklilikten...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burhaniye’de Hürriyet Ortaokulu Müdürü Bilgin’den mesleki eğitim merkezine veda ziyareti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, emekliliğe hazırlanan Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin, veda ziyaretlerini sürdürürken son ziyaretini de mesleki eğitim merkezine yaptı. Müdür Gürhan Kuştutan tarafından karşılanan Bilgin, emeklilikten sonra da dostlarını unutmayacağını söyledi.

Karanfil Bilgin’in ziyaretine Öğretmen Meftun Özgen’de katılırken, Müdür Kuştutan konuklarına ikramlarda bulundu. Bilgin’in çok önemli hizmetlere imza attığını anlatan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Gürhan Kuştutan, ”Karanfil hocam, Ticaret Meslek Lisesinde ve Halk Eğitim Merkezi’nde de müdürlük yaptı. Hep görev yaptığı yerlerde başarılı çalışmalara imza attı. Emeklilik hayatında sağlıklı günler diliyorum” dedi. Karanfil Bilgin’de Müdür Gürhan Kuştutan’a teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.