Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozüyük tarihinde ilk defa finale kalındı

Bozüyük Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Ankara’da düzenlenen 50. TÜBİTAK yarışması finallerine katıldılar.Proje danışman öğretmeni ve yazar Ahmet Demircan, Bozüyük tarihinde ilk defa finale kalınan bu yarışma...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2019 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2019 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozüyük tarihinde ilk defa finale kalındı

Bozüyük Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Ankara’da düzenlenen 50. TÜBİTAK yarışması finallerine katıldılar.

Proje danışman öğretmeni ve yazar Ahmet Demircan, Bozüyük tarihinde ilk defa finale kalınan bu yarışma ilgili bilgiler verdi. Demircan, "Yarışmaya ’Vilayet Salnamelerinin Şehir ve Kurum Tarihlerine katabilecekleri Bozüyük Örneği (1885-1907)’ ile katılım sağlandı. Daha önce Belediyenin kuruluş tarihi 1890 olarak biliniyordu. Biz bu projemiz sayesinde Bozüyük Belediyesinin kuruluş tarihinin 1886 olduğunu ispat ettik. Bir yıldır devam eden projenin danışmanlığını ben yapmaktayım. Bu projemizin ilçe tarihinin aydınlatılmasına da büyük oranda ışık tutacağına inanıyorum. Çalışmalarımızda bizlerden desteğinini esirgemeyen Okul Müdürümüz Tuncay Özer ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Servet Çetinkaya’ya çok teşekkür ediyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.