Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bin 200 genç kapıda sıra oldu

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından güz döneminde gerçekleştirilecek 33 farklı kurs için kayıt işlemleri yoğun talep ile başladı.Güz dönemi kurs kayıtları 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti ve toplamda 33 farklı...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bin 200 genç kapıda sıra oldu

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından güz döneminde gerçekleştirilecek 33 farklı kurs için kayıt işlemleri yoğun talep ile başladı.

Güz dönemi kurs kayıtları 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti ve toplamda 33 farklı kurs için, bin 200 kişinin kaydı alındı. 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde açılacak kurslar arasında bağlama, diksiyon, kağıt takı, taş boyama, yan flüt, graffiti, moda tasarım, işaret dili, vegan ve vejeteryan yemek atölyesi, game lab, İngilizce konuşma, fotoğrafçılık, photoshop, ilkyardım, İngilizce, resim, psikolojik danışma, sabun tasarım atölyesi, Almanca ve yaratıcı yazarlık branşları bulunuyor. 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde ise Fransızca, pilates ve fitness (kadın grupları), fitness (karma grupları), wing tzun, origami, temel oyunculuk eğitimi, doğaçlama tiyatro, bağlama, diksiyon, ney, arkeoloji, İngilizce konuşma, java programlama, yaratıcılık atölyesi ve işaret dili eğitimleri yer alacak. Öte yandan kurs kayıtları sırasında açılan Üstünüze Afiyet - Takas Pazarı standında tüketim çılgınlığıyla nasıl baş edilebileceği anlatıldı. EURODESK standında ise ilgilenenler Avrupa Birliği Bilgilendirme Toplantıları Proje Döngüsü Eğitimleri ile ilgili bilgiler aldı.

Tepebaşı Gençlik Meclisi de gençlerin sivil alanda yer almasını vurgulayan stantlarında bilgi verdi. Ayrıca sivil toplum kuruluşları da açtıkları stantlar ile kendilerini tanıtıp, gençleri gönüllü olmaya teşvik etti. TOG (Toplum Gönüllüleri Vakfı), Eksi 25 Derneği, Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği (ETOS), Eskişehir Sakatlar Derneği, LÖSEV Eskişehir, Eskişehir Gelişim Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve AKUT Eskişehir açtığı stantlarda bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirdi.

Gençlerin yoğun talep gösterdiği kayıt işlemleri sırasında Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da merkezi ziyaret etti. Kayıt işlemleri hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Ataç, gençlerle de sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. 33 branşta düzenlenen ve bin 200 katılımcı ile gerçekleşecek kurslar, 2 Ekim tarihinde başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.