Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’teki 8’inci sentetik saha öğrencilerinin hizmetine sunuldu

Bilecik Belediyesi tarafından iki yıldır eğitim ve öğretime katkı anlamında hazırlanan 11 sentetik sahadan 8’incisinin açılışı gerçekleştirildi.Bilecik Yavuz Sultan Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kazandırılan sentetik sahanın...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’teki 8’inci sentetik saha öğrencilerinin hizmetine sunuldu

Bilecik Belediyesi tarafından iki yıldır eğitim ve öğretime katkı anlamında hazırlanan 11 sentetik sahadan 8’incisinin açılışı gerçekleştirildi.

Bilecik Yavuz Sultan Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kazandırılan sentetik sahanın açılışı, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve çok sayıda davetli katılımıyla gerçekleştirildi. Programnda bir konuşma yapana Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı son 15 gün içerisinde 2 açılış ve 2 temel atma törenini gerçekleştirdiklerinin söyledi. Bilecik Belediyesi tarafından açılışların devam edeceği müjdesini veren Başkan Yağcı "Belediyemiz tarafından yeni bir sentetik sahamızı daha öğrencilerimizin hizmetine sunduğumuz için mutluyuz, onurluyuz. En büyük yatırımın insana yapılan yatırımdır ve insana yapılan yatırımın da en önemlisi eğitime ve gençlerimize yönelik yapılan yatırımlardır. Bilecik Belediyesi’nin gençlere ve öğrencilere yönelik hizmetlerinin devam edecek. İnsanın yetişmesi noktasında yapılan yatırım son derece önemli. Biz ne kadar binalar yaparsak yapalım, bunu hayata geçirerek kullanacak nesilleri, gençleri iyi yetiştiremezsek yapılan çalışmaların hiçbir anlamı yok. Bu sebeple gelişen değişen Bilecik’imizde yapılan eserlere değer katacak olanlar sizlersiniz. Sizler bugün olduğu gibi geleceğimizde de bizlere gurur yaşatacağından eminiz ama bugünün büyükleri olarak bizlere sizlerin geleceğe daha emin adımlarla yürümesi için bazı görevlerimiz var. Sizlerin yetişmesine uygun şartları hazırlamakla mükellefiz” dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın devamında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti. Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın milli eğitim camiasına verdiği desteklerin çok kıymetli olduğuna dikkat çeken Müdür Durmuş öğrencilere seslenerek "Her şey siz geleceğimiz olan gençler için’’ dedi.

Öte yandan Belediye Başkanı Selim Yağcı ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında sanatçı Gökçe ve Yusuf Güney’in 28 Ekim günü Cumhuriyet Meydanı’nda konser vereceklerini söyledi.

Okul Müdürü Adem Avcu tarafından Başkan Yağcı’ya paket takdim edilmesinin ardından sentetik sahanın açılış kurdelası kesildi. Sahanın anahtarını öğrencilere teslim eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, imzaladığı futbol topunu da hediye etti. Daha sonra Başkan Yağcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş öğrencilerle bir süre top oynadı.

Program, Yavuzu Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sentetik saha açılış töreni aşure ikramı ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.