Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’te PTT teşkilatı 177’nci yıl dönümü kutlandı

Bilecik’te Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş’nin (PTT) kuruluşunun 177’nci yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt ve beraberindeki şube müdürleri, Cumhuriyet meydanına çelen koyarak, saygı duruşu...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te PTT teşkilatı 177’nci yıl dönümü kutlandı

Bilecik’te Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş’nin (PTT) kuruluşunun 177’nci yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt ve beraberindeki şube müdürleri, Cumhuriyet meydanına çelen koyarak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından buradaki tören sona erdi. Ardından Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt ve beraberindeki şube müdürleri, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. PTT teşkilatı 177’nci yıl dönümleri kutlamaları sonrası PTT Başmüdürlüğünde bir açıklama yapan PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, PTT’nin çağlar boyu nice medeniyetlere kucak açtığını, cihana hükmeden imparatorluklara yurt olmuş Anadolu’yu, eşsiz tarihi ve kültürel değerler ile doğal güzelliklere sahip olan, Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan coğrafi konumu sayesinde kıtalar ve kültürler arası etkileşime önemli katkılar sağladığını belirtti. Bozkurt, “Bu güzel ülkede güvenilir, yaygın hizmet ağıyla ve 177 yıllık köklü geçmişi ile posta ve haberleşme sektöründe hizmet vermekte olan PTT A.Ş. dünyanın dört bir yanına iletişim köprüleri kurarak bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. İhtiyaç duyulan kasaba ve köylerde de otomasyon ortamında hizmet verebilen şubeler ve acentelikler açılmakta olup, halen Bilecik ili sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın faydalanabileceği PTT hizmetlerinden Bayırköy beldemizde PTT şubesi açılması için tadilat devam etmekte olup, bu süre zarfında PTT Mobil aracımızla Dodurga ve Vezirhan’da bulunan vatandaşlarımız da PTT acentelerimiz vasıtasıyla otomasyon ortamında ve kaliteli bir şekilde hizmet verilmektedir. İlimiz merkezinde bulunan Adliye Sarayı karşısındaki lojman binamızı 09 Kasım 2017 tarihinde Genel Müdürlüğümüzce yeni bina inşa edilmesi için ihalesi yapılacak, Pazaryeri ilçemizde PTT hizmet binamızı bitirilerek hizmet verilmiştir” dedi.

“Edirne’den Kars’a kadar yurdumuzun her noktasında hizmet veriyoruz”

Bozkurt açıklamasının devamında, “Edirne’den Kars’a kadar yurdumuzun her noktasını hizmet ağı ile ören ve 1840 yılından bu yana kesintisiz olarak halkımıza hizmet veren kuruluşumuzun hizmet kervanı içerisinde alan Bilecik PTT Başmüdürlüğümüz il sınırları genelinde Bilecik merkezi ile Bozüyük, Gölpazarı, Osmaneli, Pazaryeri ve Söğüt ilçelerinde PTT Merkez Müdürlükleri şeklinde, Bilecik Gar ile Yenipazar ilçesi ve İnhisar’da PTT şubeleri şeklinde Vezirhan ve Dodurga’da ise PTT acenteleri, Bayırköy, Çaltı, Küre, Üniversite 1. Organize Sanayi Bölgesi, Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunda Mobil PTT aracımızla 13 ayrı noktada hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizin memnuniyeti ve çalışanların motivasyonu açsından hizmet verilen mekanların fiziki şartları son derece önemli olduğundan daha ferah ve modern ortamlarda hizmet verebilmesi amacıyla tüm iş yerlerimizi PTT Bank konseptine uygun hale getirilmiş olup, PTT hizmetleri artık çok daha nezih ve modern ortamlarda verilmektedir. Ayrıca kişisel pul konusunda ise Türkiye’de 1’inci sırada yer almaktan da onur ve mutluluk duyuyor, 177’nci yıl dönümümüz kutlu olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt ve beraberindeki şube müdürlerinin Başmüdürlükte pasta kesmeleri, başarılı çalışanlara teşekkür belgelerinin verilmesi ve PTT’ye gelen 177’nci müşteri Ali Yaşar’a hediye verilmesinin ardından program sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.