Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecikspor maç öncesi kahvaltıda buluştu

Bilecik 1. Amatör Lig ekiplerinden Bilecikspor teknik heyet ve futbolcuları deplasmanda oynayacağı Bozüyük Yeşilyurt maçı öncesi kahvaltıda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2017 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2017 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Bilecik 1. Amatör Lig ekiplerinden Bilecikspor teknik heyet ve futbolcuları deplasmanda oynayacağı Bozüyük Yeşilyurt maçı öncesi kahvaltıda bir araya geldi.

Bilecik’te bir restoranda verilen kahvaltıya Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek, bir önceki dönem Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kahvaltı öncesi bir konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik içerisindeki amatör küme maçlarından ilkiyle sezonu açacaklarını belirterek, “Tabi öncelikle spor centilmence yapıldıkça anlam bulur. Biz öncelikle bu sezonun şehrimizdeki futbol adına spor camiası adına centilmence geçmesini sağlıklı bir şekilde kazasız, belasız geçmesini canı gönülden temenni ediyoruz. Bileciksporumuz tabi aynı grup içerisinde mücadele etse de ismiyle şehrimizi temsil eden ve şehrimizin kurulmuş en eski spor kulübü. Dolayısıyla Bilecikspor’un hedefleri yüksek olmalı. Bir önceki dönem Bilecikspor Kulübü Başkanlığı yapan Sayın İsmail Cinoğlu kardeşimiz de burada. Bilecikspor sevgisini ve sevdasını gösteren çok güzle bir örnek. Hep birlikte bu sene daha güçlü bir Bileciksporu oluşturarak inşallah önce kendi içimizde başarıyı elde etmeyi, sdaha sonra ilimizi temsil noktasında bu deplasmanlığı dışarıdan oynayan gruplara katılmayı temenni ediyoruz. Bu mücadele çok önemli. Bizler Bilecik Belediye Başkanlığı olarak sporun, sporcunun her zaman yanındayız. Sizleri seviyoruz. Sizler bizim yavrularımızsınız. Sizlerin başarısı bize gurur verir. Hak, hakkaniyet, adalet anlayışı çerçevesi içerisinde şehrimizin imkanlarıyla her zaman yanınızda olduk, yanınızda olmaya devam edeceğiz. İnşallah güzel bir sezon olur, başarılı, huzurlu bir sezon olur. Umarım herkes hak ettiği başarıyı elde eder. Bizim esas yanınızda olacağımız zaman Bilecik’i temsil noktasına geldiğinizde bir adım öne çıktığınızda biliniz ki o zaman bugün 1 ise o gün 10-20 kat daha fazla yanınızda olacağız” dedi.

Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek ise "Bilecikspor Kulübü Başkanı olarak verdiğiniz ilgi ve alakalardan dolayı hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah galibiyetle döneceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.