Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye Başkanı Özkan sorunları yerinde inceliyor

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Suat Baykal Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarının bir an önce tamamlanması için kentsel dönüşüm alanında çalışma yapan ilgili firma yetkileriyle görüştü.Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediye Başkanı Özkan sorunları yerinde inceliyor

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Suat Baykal Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarının bir an önce tamamlanması için kentsel dönüşüm alanında çalışma yapan ilgili firma yetkileriyle görüştü.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan Suat Baykal Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşın taleplerini, sorunlarını dinleyen Başkan Özkan cadde boyunca devam eden üstyapı çalışmalarının tamamlanması için yetkili firmayla görüştü.

Belediye Başkanı Rifat Özkan Suat Baykal Caddesi esnafının mağdur olmaması için gayret gösterdiklerini belirtti. Başkan Rifat Özkan; “Amas Mevkii Suat Baykal Caddesi’nde esnaf ve çalışma yapan kentsel dönüşüm alanındaki şirketleri bir araya getirip çalışmaların hızlandırılmasını söyledik. Çalışmaların bir an önce tamamlanması ve vatandaşımızın mağduriyetini gidermek için Belediye olarak biz de caddede devam eden çalışmalara destek sağlayarak bir an önce bitireceğiz’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.