Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayburt’a milli istihdam seferberliği ödülü verildi

Bayburt, Milli İstihdam Seferberliği’ne sunduğu katkıyla ödüle layık görüldü. Ödülü Bayburt adına Vali Ali Hamza Pehlivan aldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla düzenlenen "İstihdam...

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayburt’a milli istihdam seferberliği ödülü verildi

Bayburt, Milli İstihdam Seferberliği’ne sunduğu katkıyla ödüle layık görüldü. Ödülü Bayburt adına Vali Ali Hamza Pehlivan aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla düzenlenen "İstihdam Şurası ve Milli İstihdam Seferberliği Ödül Töreni" Ankara’da gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan Milli İstihdam Seferberliği kapsamında 1,5 Milyon yeni istihdam sağlandı. Seferberliğe en çok katkı sunan iller Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle ödüllendirildi. Milli İstihdam Seferberliği’ne oransal olarak en çok katkı sunan ikinci il Bayburt’un ödülünü Vali Ali Hamza Pehlivan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın elinden aldı.

Ödül törenine Maliye Bakanı Naci Ağbal, Vali Ali Hamza Pehlivan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.