Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yağcı’dan çocuklara yarıyıl tatili hediyesi

Bilecik Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline girecek olan çocuklar için birbirinden güzel sinema filmleri ücretsiz olarak sunuluyor.Kültür ve sanat şehri Bilecik’te şu ana kadar birbirinden güzel etkinlik ve programı Bileciklilerle ve çocuklarla...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Yağcı’dan çocuklara yarıyıl tatili hediyesi

Bilecik Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline girecek olan çocuklar için birbirinden güzel sinema filmleri ücretsiz olarak sunuluyor.

Kültür ve sanat şehri Bilecik’te şu ana kadar birbirinden güzel etkinlik ve programı Bileciklilerle ve çocuklarla buluşturan Bilecik Belediyesi, 15 günlük tatile girecek olan çocukların keyifle izleyeceği sinema filmlerini hediye ediyor. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı amcalarından çocuklara, yarıyıl tatili hediyesi olan tiyatro oyunu ve sinema filmleri ile çocuklar eğlenceli anlar yaşarken, aynı zamanda birçok güzel ve faydalı bilgiyi de elde etmiş olacaklar.

Konu hakkında açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, bu yıl da çocukların birbirinden güzel film ve oyunlarla keyifli anlar yaşayacağını ifade ederek, “Çocuklarımızı çok seviyoruz. Çünkü onların, bizim geleceğimiz ve yarınlarımız olduğunu düşünüyoruz. Bütün çalışmalarımızda da bu düşüncemizin izleri mevcuttur. Büyük bir mutlulukla söyleyebiliriz ki çocuklarımız için çok önemli ve faydalı eser ile hizmetleri çocuklarımızla buluşturduk. Çünkü Bilecik Belediyesi olarak, bizler eğitim ve çocuklarımıza yönelik hizmet ve yatırımlara çok önem veriyoruz. Bizler, onları ne kadar iyi yetiştirirsek ve onları ne kadar keyiflendirirsek, en güzel işi yapmış olduğumuza inanırız. Artık Bilecik Belediyesi olarak her yarıyıl tatilinde çocuklarımıza ücretsiz sinema keyfini güzel bir gelenek haline getirdik. Bununla birlikte çocuklarımız, diğer zaman dilimlerinde de her pazar günü Kültür ve Kongre Merkezimizde ücretsiz tiyatro oyunları ile buluşmaya devam ediyor. Bizler çocuklarımız ve Bileciklilerin en güzel hizmetlere layık olduğunu düşünüyoruz ve bu anlamda daha güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Öte yandan, Bilecik Belediyesi Çocuk Sinemasında 20 Ocak Cumartesi günü başlayacak olan sinemanın 2 Şubat Cuma günü sona ereceği ve oyunların her gün 13.00 ve 15.00 saatleri arasında olacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.