Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Üzülmez, engellileri yalnız bırakmadı

Kartepe Belediyesi’nin özel çocuk ve gençlerin sosyal hayata adaptasyonuna katkı sağlamak amacıyla her ay düzenlediği etkinlik, önceki gün Ataevler Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.Düzenlenen etkinliğe Suadiye Cemal Doğan, Köseköy Gençlik...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Üzülmez, engellileri yalnız bırakmadı

Kartepe Belediyesi’nin özel çocuk ve gençlerin sosyal hayata adaptasyonuna katkı sağlamak amacıyla her ay düzenlediği etkinlik, önceki gün Ataevler Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliğe Suadiye Cemal Doğan, Köseköy Gençlik Eğitim, Akmeşe Türk Anneler Rehabilitasyon Merkezleri ile Kocaeli Bakım ve Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezi katıldı. Sevgi ve samimiyet ortamında gerçekleşen etkinlikte öğrencileri yalnız bırakmayan Başkan Üzülmez, Eylül ayında doğan öğrenciler ile birlikte pasta keserek, mutluluklarına ortak oldu.

Mutlu günlerinde engelli çocuk ve gençleri yalnız bırakmayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Türkiye nüfusunun yüzde 12.29’u engelli olduğu gerçeği düşünüldüğünde engellilerimize sahip çıkmalıyız. Son yıllarda Türkiye’de önemli değişiklikler oldu. Engelli kardeşlerimizin sağlık hizmetleri tamamıyla devlet sigortası ve güvencesi altına alındı. Yerel yönetimler olarak ve devletin verdiği yetkililerle hizmet kervanını sizlerle birlikte yapıyoruz. İhtiyaç duyulan her an daima sizlerin hizmetindeyiz. Gelen talepler ciddiyetle değerlendirilmektedir. Evde Bakım hizmetleri yanında ihtiyaç sahibi yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın evlerine sıcak yemek götürüyoruz. Kartepemiz sınırları içerisinde engellilerimizin bütün sorunlarını çözmek için büyük gayret içerisindeyiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.