Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Karaosmanoğlu, Körfez’de spor salonu ve satranç sınıfı açtı

Körfez ilçesinde yer alan Yeniyalı Fahri Korutürk İlkokulu’na konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi için hazırlanan salonun ve satranç sınıfının açılışını gerçekleştirdi.Kadın ve aile sağlığına...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Karaosmanoğlu, Körfez’de spor salonu ve satranç sınıfı açtı

Körfez ilçesinde yer alan Yeniyalı Fahri Korutürk İlkokulu’na konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi için hazırlanan salonun ve satranç sınıfının açılışını gerçekleştirdi.

Kadın ve aile sağlığına dönük sosyal içerikli hizmetleriyle dikkatlerini üzerine çeken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, son olarak “Evden Okula Haydi Anneler” projesini hayata geçirdi. Körfez ilçesinde yer alan Yeniyalı Fahri Korutürk İlkokulu’na konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi kapsamında yeni bir salonun açılışını gerçekleştirirken, aynı okulda Büyükşehir’in destekleriyle yapılan satranç sınıfını da hizmete açtı.

Açılışta, “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi kapsamında spor yaparak üç ayda 15 kilo veren Binnur Dinç’le sohbet eden ve gayretlerinden dolayı teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Binnur hanımı kutluyorum. İnanıyorum ki yaşama dair attığı bu adımın karşılığını gelecek aylarda fazlasıyla alacaktır. Mutluluğunu şu an ben de hissediyorum. Yaşama sevincinin artması bizi çok sevindiriyor. Tüm kadınlarımızın Binnur kardeşimi örnek almasını istiyorum” dedi.

Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesiyle hayatında büyük bir değişim yaşadığını ifade eden Binnur Dinç de, “İbrahim Başkanımıza ve ekibine bu proje için çok teşekkür ediyorum. Annelere dönük bu proje sayesinde yeni arkadaşlıklar kurmanın yanı sıra hareketli yaşamla tanıştık. Hayata daha olumlu ve umutla bakıyorum. Şimdi daha mutlu ve huzurluyum” diyerek duygularını ifade etti.

Açılış, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.