Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Kent Konseyi’ni ağırladı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kongrelerini tamamlayarak göreve başlayan Kocaeli Kent Konseyi Emekli Meclisi ve Gençlik meclisi üyelerini makamında ağırladı.Gençlerin...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Kent Konseyi’ni ağırladı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kongrelerini tamamlayarak göreve başlayan Kocaeli Kent Konseyi Emekli Meclisi ve Gençlik meclisi üyelerini makamında ağırladı.

Gençlerin kent yönetiminde karar alma mekanizmalarına katılmaları, gençlik ve kentle ilgili sorunların çözümünde aktif rol almalarını çok önemli gördüğünü söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gençlerimize inanıyoruz. Kent yönetiminde sorumluluk almalarını arzu ediyorum. Aktif rol alarak gelişen Kocaeli’ye katkı vermeleri güçlü Türkiye’ye daha çok enerji verecektir” diye konuştu.

Emekli Meclisi’nin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi de alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ülkemizin bugünlere gelmesinde büyük gayret ve çabaları olmuş, şimdilerde hayatını emeklilik çerçevesinde icra eden büyüklerimizin de yaşantılarına farklı dokunuşlar yapmak zorundayız” şeklinde konuştu. Kent Konseyimizin Emekli Meclisinin üreteceği projeler ve yeni yaklaşımları da destekleyeceğiz” diyen Karaosmanoğlu, “Kent yaşamına daha fazla aktif emeklimizin gençlerimize aktaracağı çok önemli tecrübeler var” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.