Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Karaosmanoğlu, “Kaliteli ve konforlu ulaşım için hizmet üretiyoruz”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Karaosmanoğlu, Derince Pakmaya Huriye Pak İlkokulu ile Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası yönetimini makamında ayır ayrı kabul etti.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Karaosmanoğlu, “Kaliteli ve konforlu ulaşım için hizmet üretiyoruz”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Karaosmanoğlu, Derince Pakmaya Huriye Pak İlkokulu ile Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası yönetimini makamında ayır ayrı kabul etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Pakmaya Huriye Pak İlkokulu Okul Müdürü Halil Öztürk, STK temsilcileri, Derince Pakmaya Huriye Pak İlkokulu ve Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası’nı ağırladı. ile Okul Aile Birliği Başkanı Gülbahar Yıldırım ve üyeleri makamında konuk etti. Karaosmanoğlu ayrıca Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Kemal Çetin ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya geldi. Görüşmelerde Kocaeli’ndeki eğitim hizmetleri ve ulaşımın daha nasıl konforlu olabileceği noktasında görüş alışverişi yapıldı.

Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Kemal Çetin ve yönetimiyle olan görüşmesinde yeni ulaşım modelleri başta olmak üzere yürütülen projeler konusunda istişare gerçekleştirildi. Taşımacı esnafıyla birlikte yürütülen projeler konusunda teşekkür eden İşveren Sendikası Genel Başkanı Çetin, açacakları şube için Karaosmanoğlu’ndan destek istedi. Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanı Salih Kumbar’ın da yer aldığı görüşmede, toplu taşıma esnafının işini sevmesi ile kurallara uyması ve araçlarını yenilemek için yatırım yapması gerektiği de vurgulandı. Birliktelikte konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Vatandaşımızın kaliteli toplu taşıma araçlarına teveccühünün arttığını görüyoruz” dedi. Hizmete alınan Tramvay projesinde toplam 30 bin yolculuk içerisindeki 11 bin yeni yolcunun kaliteli toplu taşıma sistemine geçiş yaptığına da değinildi.

Kocaeli’de çok önemli eğitim yatırımları yaptıklarını, çocuklara ve gençlere dönük çok önemli projeler ürettiklerini Derince Pakmaya Huriye Pak İlkokulu yöneticilerinin ziyaretinde belirten Karaosmanoğlu, “Eğitime çok önem veriyoruz. Kentimizdeki eğitim camiamızın ve vatandaşlarımızın büyük memnuniyet duyduğu gençlik hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Okullarımızın ve halkımızın kullanımı için açtığımız spor salonları da güçlü bir nesil yetişmesi içindir. Fen Laboratuvarları eksiği olan okullarımızı da proje desteğimizi vereceğiz” açıklamasını yaptı.

Daha sonra Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile bir araya gelen Karaosmanoğlu, son olarak Derince Pakmaya Huriye Pak İlkokulu ve Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası’nı ağırladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.