Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Ayaz her ay muhtarlarla bir araya geliyor

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın 8 yıldır gerçekleştirdiği Muhtarlar Grup Toplantısı devam ediyor.Muhtarlarla koordinasyonu ve işbirliğini arttırmak, muhtarlar aracılığı ile gelen hizmet öneri ve talepleri almak üzere her...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Ayaz  her ay muhtarlarla bir araya geliyor

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın 8 yıldır gerçekleştirdiği Muhtarlar Grup Toplantısı devam ediyor.

Muhtarlarla koordinasyonu ve işbirliğini arttırmak, muhtarlar aracılığı ile gelen hizmet öneri ve talepleri almak üzere her ay düzenlenen muhtarlar gurup toplantısı bu kez Başiskele’de yeni hizmet vermeye başlayan bir kafede yapıldı. Toplantıya Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, birim müdürleri ve muhtarlar katıldı. birlikte katıldı. Başkan Ayaz toplantıda ulaşım, altyapı, çevre, eğitim hizmetlerini anlatarak, yakın zamanda yapılacak olan projeler hakkında da bilgiler verdi. Vatandaşlar tarafından muhtarlar aracılığı ile iletilen talepleri dinleyen Başkan Ayaz ilgili birim müdürlerine talimat vererek değerlendirilmesi üzerine notlar aldı.

“Sergilemiş olduğumuz birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermemeliyiz” diyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Ülkemiz için, Başiskelemiz için, gelecek nesillerimiz için elbirliği ile çalışıp üretken olmalıyız. Biz tarafız, biz hizmetten, ak işlerden ve mazlumlardan yana tarafız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.