Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bando Es-Es ve tribün grubu Nefer’den çocuklara karne hediyesi

Bando ESES ve tribün grubu Nefer, Tepebaşı Mehmet Akif Ersoy ortaokulu öğrencilerine karne hediyesi olarak bando gösterisi düzenledi ve hediyeler dağıttı.Eğitim dönemini tamamlayan ortaokul öğrencilerine Bando ESES karne gününde gösteri düzenlerken,...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bando Es-Es ve tribün grubu Nefer’den çocuklara karne hediyesi

Bando ESES ve tribün grubu Nefer, Tepebaşı Mehmet Akif Ersoy ortaokulu öğrencilerine karne hediyesi olarak bando gösterisi düzenledi ve hediyeler dağıttı.

Eğitim dönemini tamamlayan ortaokul öğrencilerine Bando ESES karne gününde gösteri düzenlerken, taraftar grubu Nefer’in temsilcileri başarılı öğrencilere hediyeler verdi. Eskişehirli gençleri Eskişehirspor tribünlerine çekmek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirten Nefer grubu lideri Murat Diri, “Biliyorsunuz ki futbol başarıya endeksli gidiyor, endüstriyelleşmenin verdiği bir sonuç olarak. Bizler de Eskişehirspor tribün emekçileri olarak, abilerimiz bando ESES ve okuldaki Eskişehirsporlu hocalarımızın sayesinde böyle bir etkinlik başlattık. Süper Lig’den uzak kaldığımız yıllarda çok fazla kayıp jenerasyon yaşadık. Doğal olarak şehrimizin gençleri başka takımları tutmaya meyillendi. Biziler bunları önlemek amacıyla bugün burada toplandık. Bandomuz gençlere güzel bir stadyum havası yaşattı. Kardeşlerimizden başarılı olanlara hediyeler dağıtıldı. Bunu biz her dönem yapmayı planlıyoruz. Amacımız burada kayıp jenerasyonların önüne geçmek, Eskişehir sevdasını gelecek nesillere de aşılamak ve taşımak. İleride bu bayrağı bizlerden içlerinden birisi alacak ve umarım Eskişehirspor tribünleri her zaman devam edecek. Eskişehirspor yaşadıkça tribünleri de coşkusunu arttırarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

Eskişehirspor’un ve taraftarının büyük sorunlarla başettiğini ifade eden Murat Diri, “Zihnen çok yorulduk. Bu devre arasında kampın güzel geçmesi, mevcut oyuncularımızın dağılmaması, kadromuzun korunması ve morallerin yüksek olması tabi bizi de ikinci yarıya umutlandırıyor. Çünkü sezon küme düşmeme parolasıyla başlamıştık şimdi play-off hayalleri kuruyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.