Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslanapa protokolünden Şehit Piyade Çavuş Ramazan Yel’in kabrine ziyaret

Kütahya’nın Aslanapa protokolü, 8 Aralık 2014 tarihinde Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesindeki Boztepe Karakolu’nda şehit olan şehit Piyade Çavuş Ramazan Yel’in Nuhören Köyü’ndeki kabrini ziyaret etti.Nuhören köyünde Şehit Ramazan...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aslanapa protokolünden Şehit Piyade Çavuş Ramazan Yel’in kabrine ziyaret

Kütahya’nın Aslanapa protokolü, 8 Aralık 2014 tarihinde Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesindeki Boztepe Karakolu’nda şehit olan şehit Piyade Çavuş Ramazan Yel’in Nuhören Köyü’ndeki kabrini ziyaret etti.

Nuhören köyünde Şehit Ramazan Yel için okutulan mevlid sonrası yapılan ziyarete, Aslanapa Kaymakamı Yunus Emre Şahin, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahan ve daire amirleri katıldı.

Belediye Başkanı Asaf Akar, Şehitlik ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, ’’Şehidimiz Ramazan Yel için okutulan Mevlit programına katıldık. Ailesini ziyaret ettik. Bu vesile ile Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Şehitlerimizin ailelerine de sabırlar diliyorum. Vatan için şahadet şerbeti içen şehitlerimiz, bugün millet tasavvurumuzu şekillendiren kahramanlardır. Şehit yakınlarımız, milletimizin birlik ve beraberliği, ülkemizin bağımsızlığı ve şanlı bayrağımız için hayatını feda eden kahramanların bizlere emanetleridir. Bizler bugün ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak, bu şehitlerimizin gösterdikleri fedakarlıklar sayesindedir’’ diye konuştu.(YD-EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.