Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Üniversitesi öğrencilerinden ‘dönem sonu eğlencesi’

Anadolu Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Kulübü, dönem sonunun yaklaşması sebebiyle bir eğlence programı düzenledi.Tüm öğrencilere açık olan etkinlikte, katılımcıların çoğunu yabancı öğrenciler oluşturdu. Renkli anlara sahne olan...

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Üniversitesi öğrencilerinden ‘dönem sonu eğlencesi’

Anadolu Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Kulübü, dönem sonunun yaklaşması sebebiyle bir eğlence programı düzenledi.

Tüm öğrencilere açık olan etkinlikte, katılımcıların çoğunu yabancı öğrenciler oluşturdu. Renkli anlara sahne olan programda, gitar ve dombra eşliğinde şarkılar seslendirildi. Katılımcılara tek tek teşekkür belgesi dağıtılırken, etkinlik sonunda öğrenciler uzun süre birbirleriyle dans etti.

Organizasyonun geçen sene de yapıldığını ve bunu ilerleyen yıllarda da devam ettirmek istediklerini söyleyen Uluslararası Öğrenci Kulubü Başkanı Dino Feratovic, kulüp içinde bir aile ortamı olduğunu vurguladı. Katılımcılara tek tek teşekkür eden Feratovic, şunları kaydetti:

“Öğrenciler olarak dönemi kapatıyoruz. Bu eğlence için 3 aydır çalışıyoruz ve şimdi de küçük bir program düzenliyoruz. Bu etkinliğin kapıları herkese açık. Yabancı öğrencilerle sınırlı değil. Geçen sene de vardı. Bu sene de düzenliyoruz. Yiyecek ve içecek servisimiz de oluyor arkadaşlarımıza. İnsanlar, sohbet edip dönem sonunu kutlayacaklar. Güzel bir ortamda birbirimizle kaynaşma fırsatı buluyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.