Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akil Gençler Genel Başkanı Ateş, Orman Genel Müdürü Karacabey’i ziyaret etti

Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ile bir araya geldi.Genel Müdür Karacabey’i makamında ziyaret eden Genel Başkan Delil Ateş, 15 Temmuz şehitleri için orman yaptıklarını söyledi. Birlik, beraberlik...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akil Gençler Genel Başkanı Ateş, Orman Genel Müdürü Karacabey’i ziyaret etti

Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ile bir araya geldi.

Genel Müdür Karacabey’i makamında ziyaret eden Genel Başkan Delil Ateş, 15 Temmuz şehitleri için orman yaptıklarını söyledi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ile ilgili ormanlar yapmaya devam edeceklerini belirten Ateş, “Ayrıca yaz aylarıyla beraber ülkemizin ciğerleri olan ormanlarının yanmasıyla alakalı kısa bir film çalışmamız da var. Bununla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’in genç olduğuna dikkat çeken Genel Başkan Ateş, “Genç yöneticilerin gençler için büyük bir özgüven oluşturuyor. Hükümetimizin siyaset ve bürokrasi deki gençleştirme hamleleri ülkemiz için büyük bir kazançtır” diye konuştu.

Genel müdür Bekir Karacabey’de ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu belirterek, gençler için üzerlerine ne düşerse seve seve yapacaklarını belirtti.

Ziyaret sonunda Delil Ateş, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i yapacakları ‘Orman, Çevre ve Gençlik’ programına davet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.