Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Bilecik Belediyesi Yöresel Ürünler Fuarı’nda

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Bilecik Belediyesi Yöresel Ürünler Fuarı’nı ziyaret ettiler.AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerinden...

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Bilecik Belediyesi Yöresel Ürünler Fuarı’nda

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Bilecik Belediyesi Yöresel Ürünler Fuarı’nı ziyaret ettiler.

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Bilecik Belediyesi Yöresel Ürünler Fuarı’nı ziyaret ederek, Bilecik’e ait yöresel ürünlerin ve kıyafetlerin sergilendiği stantları gezdiler. Burada kısa bir açıklama yapan AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, “Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte Bilecik Belediyesi Yöresel Ürünler Fuarı’nda ülkemizin çeşitli illerinden gelen farklı lezzetlerin, el sanatlarının ve geleneksel kıyafetlerin sergilendiği stantlarımızı gezerek hemşehrilerimize işlerinde kolaylıklar diledik. Bilecik’imizde ülkemizin farklılıklarının bir arada yaşatılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.